Recenzie

Ktoré ste nám zaslali,

priamo emailom!

Ďakujeme za Váš čas a Vaše postrehy. Sme radi, že sa Vám u nás páčilo.



  • Vše bylo super a rádi se opět vrátíme. 🙂

    D.Grygar 26.11.2018

    Ďakujeme za Vašu recenziu a budeme sa tešiť na ďalšiu návštevu.

    Penzión Zivka

  • Hezké prostředí, klid. Velmi ochotný a příjemný personál. Příjemně a citlivě zařízený interiér. Pobyt vychovaného psa je bezproblémový, nikde neměl zákaz vstupu (samozřejmě do kuchyně ne). Lehce jsem postrádala malou chladničku na pokoji.

    ANONYM, 2.3.2018


  • Nemám čo vytknúť, dobré ubytovanie, veľmi príjemný a ochotný personál a kuchyňa na jednotku s hviezdičkou. Môžem len odporučiť.

    Peter Feranc, 28.8.2018


  • Veľmi dobre sme sa v penzióne cítili, mimoriadne milý a ochotný personál, výborná strava, pekné vybavenie izieb.
    Som rada, že nebol žiadny problém s mojím vychovaným, ale veľkým psom. Ocenila by som na izbe aspoň malú chladničku (strava pre psa)
    Trošku mi bolo ľúto zajačika, smutne sediaceho celý deň v klietke pri recepcii 🙁

    Ľudmila Čižmárová 11.9.2018


  • S pobytem od 1. 9. do 8. 9. 2018 (pokoj č. 14) jsme byli spokojení.
    Jen některé maličkosti. Na pokoji nebyl radiobudík, i když na
    Vašich stránkách o něm píšete (Ale nepotřebovali jsme ho).
    Snídaně vynikající včetně pomazánek. Jen bych doporučoval
    čerstvě upečené chřupavé rohlíky posypané solí nebo mákem.
    Párky bych občas nahradil opečenou slaninou. Teplé opečené
    chleby byly vynikající. Dveře do jídelny bych zamknul a otevíral
    až v době zahájení snídaně – pro klid personálu a jistotu
    hostů. Obědy a večeře – počet jídel velký, ale malá nabídka
    klasické kuchyně. V týdenní nabídce mimo řízků žádná
    klasická jídla (např. guláš, klasické omáčky). Ani jednou
    nebylo hovězí maso. Název lidovka bych změnil na tradiční
    kuchyně a nabízel třeba španělský ptáček (samozřejmě za
    vyšší cenu). Omáčky, které dáváte v rámci týdenního menu
    jsou dost podobné. Nehledě na to, že u jídla Plátky s omáčkou
    je omáčka v množství, které dáváte i u jídel, kde není
    napsáno s omáčkou, není zde pak nějaký rozdíl. Možná se
    mýlím, ale omáčka v klasickém pojetí je omáčka v množství,
    ke které se jako příloha podává např. rýže, těstoviny,
    knedlíky. Velkou pochvalu kuchaři za císařský trhanec. Moc jsem
    si pochutnal. Děkuji.

    Ďakujeme za Vašu recenziu. Všetko čo píšte, je Váš názor ako by ste určité veci u nás zmenili.
    Ceníme si Vaše vyjadrenie. Penzión Zivka

     Josef Bažant  11.09.2018


  • Pobyt Jesen na Zivke.Velmi milí a ochotní personal.Cistota na izbe,dobre a chutne jedlo,ale male porcie. Ranajky super.Cenovo vyhodny pobyt.Akurat je tam zavadzajuce slovko od nedele do stvrka .Moj nazor je ze staci iba uviest napr.4 dni a 3 nociBoli sme spokojni a isto Vas odporucime aj nasim znamym nech sa Vam dari s pozdravom HaG Myslanovi

    ĎAKUJEME ZA VAŠU RECENZIU. Rozdelenie týždeň a víkend máme z určitých dôvodov, ktoré Vám boli vysvetlené na mieste. Teší nás, že sa Vám u nás páčilo. Snáď nás ešte navštívite Penzión Zivka

     Helena Myslanova 30.9.2018


  • Byli jsme na penzionu v 9/2018 a maximální spokojenost s obsluhou ( rychlá, usměvavá ), s kvalitou kuchyně ( vynikající pokrmy tam umí vařit ) i s ubytováním. Navíc krásná příroda okolo.

    Ďakujeme za vašu recenziu. Teší nás, že sa Vám u nás páčilo a bude nás tešiť, keď nás opäť navštívite v ďalšom ročnom období.
    Penzión Zivka

    Jaroslav Faltus 1.10.2018


  • Dobrý deň,
    chcela by som sa poďakovať skvelému, neskutočne ochotnému čašníkovi vo Vašom penzióne. Veľmi milým úsmevom a ochotou splniť každé naše prianie urobil náš deň ešte krajším. Je radosť stretať takých pozitívne naladených ľudí.
    Ďakujeme!!!

    Ďakujeme za vašu recenziu. Teší nás, že sa Vám u nás páčilo a bude nás tešiť, keď nás opäť navštívite.
    Penzión Zivka

    Lenka a Silvia 8.11.2018



Pridajte aj Vy Vašu recenziu

V ponuke aj KANGEN VODA, s ktorou varíme!

Free WordPress Themes, Free Android Games