Kariéra

Voľné pracovné miesta:
pozícia – recepčná

pracovná oblasť – cestovný ruch
druh pracovného pomeru – hlavný, dohoda,
ponúkaný plat – od 600€

náplň práce – check in, check out v rezervačnom systéme previo a zodpovedať za plynulý chod recepcie
• vítať a komunikovať s našim hosťom, poskytovať informácie a vybavovať jeho požiadavky
• spracovávať uzávierky, pripravovať reporty
• pracovať s hotovosťou a platobným terminálom

zamestnanecké benefity – ubytovanie, strava, možnosť využívania wellnessu…

Požiadavky na zamestnanca:

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním:
stedoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa

Vzdelanie v odbore:
Jazykové znalosti:AJ základy, NJ-základy
Ostatné znalosti:
Pokladňa-základy
Strojopis-základy
Microsoft Word-základy
Microsoft Excel-základy

Pozícia je vhodná pre absolventa:áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti: Máme radi usmiatych, pozitívnych a pracovitých ľudí s chuťou pracovať v našich službách.
spoľahlivosť, dochvíľnosť, samostatnosť, slušné vystupovanie, flexibilita

Stručná charakteristika spoločnosti
Penzión Zivka,
Sme trojhviezdičkový penzión rodinného typu s reštauráciou. Poskytujeme kvaliné
služby a priateľský prístup k našim hosťom. Odtiaľto je všade blízko. www.zivka.sk

 

Voľné pracovné miesta:
pozícia – kuchár

pracovná oblasť – gastronómia
druh pracovného pomeru – hlavný, vedlajší, skrátený
ponúkaný plat – od 700€

náplň práce
– Hlavnou náplňou pozície je vedenie kompletného chodu kuchyne
– K cieľom náplne práce patrí kontrola a zodpovednosť za plynulý a bezproblémový chod kuchyne, ktorý musí sám reprezentovať a prispievať k rozvíjaniu dobrého mena spoločnosti.
– zodpovedá za kvalitu vyrobených jedál
– dodržiavania normy a výrobné postupy, dáva návrhy na nové kalkulácie jedál
– zodpovedá za dodržiavanie štandardov hygieny a kvality
– tvorí jedálne lístky, špeciálne ponuky atď.
Príprava a varenie hotových jedál a minútkových jedál v reštaurácii. Organizácia
práce v kuchyni. Objednávanie tovaru. Dodržiavanie HCCAP.
zamestnanecké benefity – ubytovanie, strava, možnosť využitia wellnessu

Požiadavky na zamestnanca:

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním:
stedoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa

Pozícia je vhodná pre absolventa:áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti:
spoľahlivosť, dochvíľnosť,samostatnosť,slušné vystupovanie, flexibilita

Stručná charakteristika spoločnosti
Penzión Zivka,
Sme trojhviezdičkový penzión rodinného typu s reštauráciou. Poskytujeme kvaliné
služby a priateľský prístup k našim hosťom. Odtiaľto je všade blízko. www.zivka.sk

V ponuke aj KANGEN VODA, s ktorou varíme!

Free WordPress Themes, Free Android Games